Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Luister, dan hoor je Zijn voetstappen

Informatie over het boek

Titel: Luister, dan hoor je Zijn voetstappen
Auteur: (Kees) van Baardewijk
Afdeling: Algemeen
Referentie: van Baardewijk (2014) Luister, dan hoor je Zijn voetstappen. Doorn, Het zoeklicht.
Aantal pagina's: 92
ISBN: 9789064511790
Tekst: Columns en gedichten van Kees van BaardewijkKees van Baardewijk (1934) was aanvankelijk boekhandelaar en later godsdienstleraar. Van zijn hand verschenen dichtbundels, bloemlezingen, gedichten naar thema, jeugdboeken, een roman, gebundelde one-liners en columns, verhalen en beschouwingen en artikelen in tal van bladen. De in dit boekje verzamelde columns zijn uitgesproken tijdens radio-uitzendingen van de EO en Groot Nieuws Radio.

Bestellen? Klik [hier]

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis