Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Ik pluk geluk
Auteur: W.P. (Wim) Pouwelse
Afdeling: Algemeen
Referentie: W.P. Pouwelse (2015) Ik pluk geluk. Soest, Boekscout.nl.
Aantal pagina's: 47
ISBN: 9789402219883
Tekst: Elke nieuwe dag brengt hoop. Voor Wim Pouwelse staat dat als een paal boven water. Dat maakt blij. Die vreugde kleurt zijn leven. Het leven is te mooi om te laten verpieteren door negatieve dingen. Er is zoveel pracht om je heen. Het is een schoonheid, die troost biedt. Daar schrijft Wim over in zijn gedichten. Gaat dan alles van een leien dakje? Nee, zeker niet! Moeilijke wegen komen echter zo vaak uit op de meest schitterende bestemmingen! Dat is de boodschap die Wim wil uitdragen via zijn gedichten.

Bestellen? Klik [hier]

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis