Kerken.com \ Afdelingen \ Boekbesprekingen en recensies

Boekbesprekingen en recensies

What on earth am I here for? - Rick Warren - RenĂ© van der Vegt

I do not agree on several 'theological' issues and I believe the book has some contradictions - who cares ;-) - but overall it is well written and great book to read. I did not use the book as planned for (42 days), just read it in a few days. The content was refreshing, and full of very good material that has been changing my life in several ways! The book has also a lot of good material for Bible studies and ideas for sermons. Thanks Rick Warren, God bless!

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis