Entree Afdelingen Bron toevoegen 1. Agendapunt 2. Boek 3. Bijbelstudie 4. Forum 4. Informatie over kerk 5. Informatie over religie 6. Kerk 7. Lied 8. Nadenkertje 9. Site 10. Vacature 11. Verhalen / Column / Getuigenis / Preekidee 12. Theologisch woord Beheer Informatie Diversen

Kerken.com \ Nieuwe bronnen toevoegen

Nieuwe bronnen toevoegen

Hier kunt u nieuwe bronnen toevoegen. Daarvoor is het wel nodig in te loggen bij Kerken.com. Bent u nog geen lid van Kerken.com klik dan [hier] om u direct aan te melden.

1. [Agendapunt] - Plaats gratis uw activiteiten.
  2. [Boek] - Plaats een interessant boek.
  3. [Bijbelstudie] - Plaats een nieuwe bijbelstudie.
  4. [Forum] - Plaats een nieuw forum onderwerp.
  5. [Informatie over een kerk] - Plaats informatie over uw kerk!
  6. [Informatie over een religie] - Plaats informatie over een religie!
  7. [Kerk] - Plaats hier de kerk waar u naar toegaat of lid van bent. U kunt natuurlijk meerdere kerken toevoegen!
  8. [Lied] - Plaats een nieuw lied!
  9. [Nadenkertje] - Plaats een nieuw nadenkertje of oneliner.
  10. [Site] - Plaats een nieuwe link.
  11. [Vacature] - Plaats een nieuwe vacature. Deze rubriek is alleen voor werkgevers.
  12. [Verhaal, Gedicht, Collumn, Getuigenis of Preekidee ] - Plaats een nieuw verhaal, gedicht, collumn of getuigenis. Getuigenissen zijn verhalen van Chrsitenen die ontstaan zijn in hun persoonlijke relatie met God. Zo kunt u denken aan uw bekeringsverhaal, wonderen die God nog steeds doet of onverwachten zaken die u nooit had kunnen bedenken in uw relatie met God. Maar in een getuigenis staat God ten alle tijden centraal. Ik hoop dat preekidee voor zichzelf spreekt.
  13. [Theologisch Woord] - Plaats theologische woorden met betekenis!
  14. Preek - Plaats een nieuwe preek via de prekenmodule van Kerken.com. Hiermee kunt u heel eenvoudig preken plaatsen en beheren op uw eigen website en indien gewenst ook binnen Kerken.com. Heeft u hiervoor interesse neem dan [contact] met ons op.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis