Kerken.com \ Afdelingen \ Vacaturebank

Vacaturebank

Bent u op zoek naar werk? Of wilt u GRATIS een vacature plaatsen? Bij Kerken.com kunnen werkzoekende en bedrijven elkaar op een eenvoudige manier ontmoeten!

Als [werkgever] kunt u een formulier invullen om de vacature(s) van uw bedrijf op Kerken.com aan te bieden. Na het ontvangen van het formulier wordt deze gekeurd om spam tegen te gaan. Het keuren van de vacature zal, over het algemeen, binnen 24 uur gebeuren.
De vacature blijft drie maanden op Kerken.com aanwezig, daarna zal deze automatische verwijderd worden. Als u voorzien bent, kunt u de vacature ook zelf verwijderen onder BEHEER (linkerkant van de website), MJN VACATURES.

Laatste 10 Vacatures

Bedrijfsnaam Opleiding Plaats

Klik [hier] om alle vacatures op Kerken.com te bekijken, of op specifieke vacatures te zoeken.

Deze rubriek is gratis en daarom kunt u er geen rechten aan ontlenen. Ook kunt u Kerken.com niet aansprakelijk stellen voor zaken die wel of niet zouden moeten gebeuren.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis