Entree Afdelingen Bron toevoegen Beheer Informatie 1. Achtergrond 2. Disclaimer 3. Vragen & Contact Diversen

Kerken.com \ Informatie \ Achtergrond

Kerken.com is Het Christelijk Trefpunt voor Informatie Uitwisseling

Beste leden en bezoekers van Kerken.com,

Rene
Kerken.com is van en voor christenen. Kerken.com zorgt er voor dat christenen een plekje op het internet hebben waar ze gezamenlijk kennis met elkaar kunnen delen. In essentie, waar mensen verder kunnen komen, kunnen groeien, dan zij op dit moment al zijn. Het is om die reden dat wij naast het toevoegen van kennis aan [pastoraat] doen, een [vacaturebank] en een afdeling [Kerkelijk Support en Advies] hebben. Alles wat wij doen is kosteloos. We hopen dat mensen die van Kerken.com gebruik maken, ook zelf kennis willen delen via Kerken.com.

Wie is de webmaster van Kerken.com?
René van der Vegt (1964), getrouwd met Eline en hebben 3 kinderen. Op zijn 26ste, na een zeer bewogen leven, is hij tot het christelijk geloof bekeerd. God heeft hem mooie dingen laten zien van wat er zoal mogelijk is in het christendom. Uiteindelijk is hij, door Jezus Christus, van een hoop schroot weer tot een levend individu hersteld.

Door een bromfietsongeval is hij in de WAO terechtgekomen waardoor hij voor 80 tot 100% is afgekeurd. In de jaren dat hij in de WAO zit, heeft hij de mogelijkheid gehad om veel te studeren. Na zijn LBO-C niveau bouwtechniek opleiding heeft hij, na ongeveer 10 jaar, de opleiding MBO-SD (=Maatschappelijk werk) afgerond. Omdat hij tijdens deze opleiding een onstuitbare drang had om theologie te gaan studeren, is hij na de MBO-SD met mijn gezin vertrokken naar Büsingen in Duitsland. In Büsingen heeft hij een fulltime vierjarige B.A. opleiding in theologie en de theologie van de zending gedaan. Na deze opleiding is hij een jaar later verder gaan studeren aan de universiteit van Manchester in Engeland. In Engeland heeft hij een parttime M.A. studie in de theologie van de zending gedaan. Hiervoor is hij in oktober 2007 geslaagd.

Ook heeft hij een autobiografie geschreven met de titel: "God houdt ook van ADHD'ers" Hierover kunt u meer te weten te komen als u [hier] klikt! Er zijn drie recensies geschreven! Als u het boek wilt bestellen, klik dan [hier]!

Tegenwoordig is hij in voorbereiding voor een tweede boek. Het boek zal gaan over homoseksualiteit en/in de kerk. De nadruk in dit boek zal liggen op de omgang met homoseksuelen. Een tipje van de sluier is dat hij van mening is dat homoseksuelen in de kerk net zoveel rechten hebben als heteroseksuelen. Zijn mening kan veranderen, maar in zijn onderzoek komt hij een hoop onrechtmatig leed bij (christelijke) homoseksuelen tegen. Ze worden door vele onjuist (en soms tot het mens onwaardige toe) behandeld met alle gevolgen van dien.

U kunt zijn persoonlijke bibliotheek bekijken. Dit kunt u doen om op [deze] link te klikken.

Twitter & Facebook
Kerken.com heeft een twitter- en facebookpagina! Vanaf heden (2012) gaan we daar regelmatig wat op schrijven. Hieronder staan de icoontjes die u de weg zullen wijzen naar beide pagina's.

René van der Vegt M.A.
Webmaster [www.kerken.com]
[3743 keer bekeken]

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis