Home Inloggen Winkel Contact
 
Zoekbox
     
 
Zoekbox
Topmenu
Topmenu Home Topmenu Winkel Topmenu Links Topmenu Preken Topmenu Kerken Topmenu Overdenkingen Topmenu Agenda Topmenu Contact Topmenu
Topmenu

Entree Afdelingen 1. Algemeen 2. Kennis Bassin 3. Kinderen 4. Meeting People 5. Muziek 6. Pastoraat 7. Winkel Bron toevoegen Beheer Informatie Diversen
Aangepast zoeken
 
Kerken.com \ Afdelingen \ Kerken zoeken in Nederland

Sint Josephkerk

Gegevens van de Kerk
Begin- & eindtijd kerkdienst:van 11:30 tot 12:45 uur
Kerkdienst is op:Zondag
Kerkstroming:Rooms-Katholieke Kerk
Leden:651 - 700
HoofdPredikant:J.H. Smith
Contact gegevens
Adres kerk:Herensingel 3
Postcode:231623
Woonplaats:Leiden
Provincie:Zuid-Holland
Telefoon071-5218113
E-mail[jhsmithpr@gmail.com]
Website[http://www.stjosephleiden.nl]
Sociale media
Facebook[https://www.facebook.com/stjosephleiden]
Twitter[https://twitter.com/OLVHmlvrtStJsph]
Youtube[https://www.youtube.com/channel/UCz-JpCpMsPB0BQyvxAoAKXA]
Extra informatie
Extra informatie:De Sint Josephkerk hoort bij de parochie HH. Petrus en Paulus, die deel uitmaakt van het bisdom Rotterdam.

Van buiten een groots gebouw. Van binnen een prachtige kerk. Bedoeld om Jezus te ontmoeten en Hem beter te leren kennen. Een plaats dus van geloof! Want God heeft ons niet geschapen om niet te geloven! Geloven in Christus verrijkt je leven!

Hier in de Sint Josephkerk komen mensen van alle leeftijden, van 0 tot in de 90. Een geloofsgemeenschap die groeit. Centraal staat de levende Heer, aanwezig in de Heilige Eucharistie. Er is tijd voor Eucharistische aanbidding en biechthoren. Gebedsgroepen, koren, geloofverdieping, kindercatechese, Nieuwe Bewegingen, ondersteuning van een parochie op Haïti… alles is er te vinden.

We doen dit bewust in verbondenheid met de Wereldkerk, met de Paus en bisschoppen. Met de gemeenschap van de heiligen: Maria, Sint Joseph, Pater Pio, Thérèse van Lisieux en zoveel anderen.

Als je nog niet zo veel van Jezus weet of verdieping zoekt voor je geloofsleven, is er de o.a. de Alpha-cursus, CaFE of de internetcursus Waarom Jezus?

Voor vragen kun je hier terecht, maar je bent natuurlijk altijd welkom in de kerk aan de Herensingel 3 in Leiden. Ook na de Heilige Mis ben ik of diaken Clavel graag bereid je vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

Van harte welkom,

Pastoor Jeroen Smith
  
Klik [hier] om terug te gaan!
 

Agenda
Boeken
Bijbel
kerk
Levensvragen
Links
Muziek
Nieuws
Overdenkingen
Preken


Kruis | Copyright 2003-2019 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

 
tumblr site counter