Kerken.com \ Afdelingen \ Links

NGK Enschede

Website: [NGK Enschede]
URL: http://www.ngkenschede.nl

'Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe!' (Joh. 3:16)

Met deze tekst uit de Bijbel heten wij u hartelijk welkom op de website van de Nederlands Gereformeerde Kerk van Enschede. Wij komen als gemeente van Christus samen in de Lasonderkerk en de Vredeskerk te Enschede om God en elkaar te ontmoeten.

Wij zien de kerkdienst als een 'eredienst', omdat het een dienst ter eer van God is. Hier horen wij de blijde boodschap van vergeving van zonden en een nieuw leven door onze Here Jezus Christus. Ook bidden wij tot God en zingen wij tot Zijn eer onze psalmen en gezangen.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat God, de Schepper van hemel en aarde, deze wereld liefheeft en mensen wil redden, willen wij deze boodschap niet voor ons zelf houden, maar juist delen met ieder die honger heeft naar Gods Woord. Op deze site kunt u van alles vinden over onze gemeente, de predikant en onze activiteiten.

Uw waardering van deze website

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Geplaatst:  13/01/2003
Beoordeling:
Aantal stemmen:  6
Bezoekers:  3682

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0