Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Al onze zorgen kunnen we bij God neerleggen...

Psalmen 55:4-22

David was een transparante man. In psalm 55 laat hij blijken dat hij graag wilde vluchtte uit alle moeilijke omstandigheden waar hij midden in zat. Maar vluchtte was onmogelijk en daarom was er maar één ding wat hij kon doen… Het enige wat hij kon doen was al zijn problemen bij de Here neerleggen. David had de zekerheid dat God zijn stem zou horen en op een rechtvaardige en liefdevolle manier zou antwoorden.

Wij hebben onze ziel voor de eeuwigheid aan God toevertrouwd, maar hebben wij dit ook gedaan in onze persoonlijke (onprettige / prettige) omstandigheden waarin wij NU verkeren?

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 13/02/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis