Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Leven met HOOFDLETTERS!

Efeziërs 4:25-5:1

Hoe we ons zelf zien komt vaak van feedback van andere. Feedback van familie, vrienden en gemeenteleden is belangrijk om onze gaven, talenten en wie wij waarlijk zijn te ontdekken. Een opdracht voor de volgelingen van de Here Jezus is… dat zij een positieve bijdrage leveren aan elkaar!

Tussen de extremen van vlijerij en destructive kritiek, moeten wij als christenen een weg zien te vinden in hoe wij bepaalde zaken of problemen bij andere broeders en zusters kenbaar kunnen maken. Het mag nooit destructief zijn, mits daardoor vruchten van welvaart voor in de plaats komen.

Weet u, het is een ongelooflijk voorrecht en verantwoordelijkheid om elkaar te kunnen helpen en daardoor te ontdekken wie wij waarlijk in Christus zijn. De kerk is niet zozeer een georganiseerde eenheid, maar een spirituele eenheid, een levend organisme, waarin druk geoefend wordt! Dit oefenen heeft slechts maar één doel: Groeien in Christus. Wat wilt u nog meer?

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 05/09/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis